In Brussel sinds 2013

Onze winkel

De voorouderlijke knowhow van het huis Petrossian in het hart van de Europese hoofdstad.

Petrossian, internationaal specialist in kaviaar sinds 1920, heeft zijn boetiek in Brussel, in de wijk Ukkel, geopend in mei 2013. Men vindt er kaviaar van uitzonderlijke kwaliteit, afkomstig uit de hele wereld, bereid volgens voorouderlijke familiemethodes. Wij bieden eveneens een assortiment exclusieve en innoverende producten op basis van kaviaar, van cadeausets en kaviaarservies dat het aanbod van deze kaviaartempel in België compleet maakt.


Gerookte zalm is de tweede specialiteit van Petrossian sinds 1935. het wordt met de hand bereid in 8 dagen. De Petrossian boetiek van Brussel selecteert alleen de grootste zalmen en de plakken worden gesneden naar de wensen van de klant. Men vindt er ook de gerookte zalm "Zalm van de Tsaar"(r), haas van de zalm met onvergelijkbare zachtheid. De Petrossian boetiek in Brussel biedt eveneens de bekende koningscrab en vele andere producten uit de zee aan.

Localisez la boutique

Agrandir le plan

Adresgegevens

Vanderkinderestraat 418
1180 Ukkel
 +32 (0)2 344 39 90

Openingstijden:

- Van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 19:00
- Zaterdag van 09:30 tot 19:00.

Om u te onvangen

In de 10 jaar die Dimitri Bourrigault heeft doorgebracht in het hart van de Petrossian boetiek in Parijs heeft hij een unieke kennis opgedaan van elk product en heeft hij de meest veeleisende klanten bediend. De afgelopen jaren heeft hij het prestigieuze Petrossian etablissement in New York geleid, alvorens terug te komen naar Europa en deze boetiek te openen in 2013.

Contact

Hoe wordt uw pakket bereid?

U kunt tot de middag bestellen om de bestelling de volgende ochtend te laten bezorgen!

Kaviaar in het kort

Leer in een paar zinnen kaviaar te kiezen en ervan te genieten

Tips en Bestellingen online +32 (0)2 344 39 90
of telefonisch op
au +32 (0)2 344 39 90

Geschenkendienst: de
prachtige geschenkdozen bereid
met de grootste zorg.

Snelle thuislevering binnen de 24 uur

Plaats de bestelling opnieuw